Veranda’s

vanlangen_veranda2

Haal meer genot uit uw tuin met een veranda of tuinhuis

Veel mensen beleven echt plezier aan hun tuin. Sommigen doen dit door in de tuin te werken ter ontspanning en andere mensen willen liever neerploffen in een zithoek om tot rust te komen. Toch doen de meeste Nederlanders het alleen met ècht zomerweer. Vaak klaagt men dan dat het te heet is. Het gevolg is dat men dan toch weer in huis gaat zitten.
Kiest u voor een veranda in uw tuin -een verlengstuk van uw woonkamer- dan bent u buiten en binnen tegelijk. Het voordeel daarvan is de heerlijk koele schaduw op een hete zomerdag, of lekkere knusse warmte wanneer het net wat koeler begint te worden. Een veranda is een sfeermaker in uw tuin!

 
vanlangen_veranda1

vanlangen_veranda3

Veranda’s, soorten en maten

Er zijn 1001 mogelijkheden als het gaat om het uiterlijk van een veranda. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan:

• Afwatering geïntegreerd
• Lichtdoorlatend
• Weerbestendig
• Zeer onderhoudsarm
 

Specialisten van West-Friesland

Door onze vakkennis en het luisteren naar de wensen van de klant komen wij tot de mooiste resultaten. Wij maken graag van uw tuin een extra woonkamer zodat u kunt genieten van een meer comfort in eigen huis en haard.
Wilt u meer informatie? Bij een offerte-aanvraag komen wij altijd vooraf bij u langs. Belt u ons gerust.

Contact ons nu

Wilt u direct meer weten? Wij staan u graag te woord.