Werkwijze

vanlangen_tuinaanleg1

 

Van idee naar werkelijk tuingenot

 

Wens en ontwerp

Allerhande wensen rondom de woning worden netjes vooraf met u op locatie besproken. Wilt u een compleet nieuwe tuin, alleen renovatiewerk of alleen een nieuwe schutting of grasmat. Alles is mogelijk. Heeft u zelf een ontwerp of heeft u daarin ondersteuning nodig, wij adviseren u met een heldere visie. Op het gewenste ontwerp welke aansluit bij de wensen van de klant wordt een offerte gebaseerd.

Ons motto is “uw erf is de eerste indruk voor een ander, maar u moet zich er vooral zelf thuis voelen. Daarom maken wij uitsluitend wat u wilt en kunnen u adviseren als u niet precies weet wát u wilt”.

 

Realisatie

Het realiseren van de klus geschiedt met professioneel materieel waardoor de overlast voor de klant tot een minimum wordt beperkt. We zijn gewend om zo schoon mogelijk te werken, waardoor u iedere dag uw wensen werkelijkheid ziet worden. En als u zelf geen tijd of zin heeft om de tuin te onderhouden kunt u natuurlijk ook bij ons terecht om een onderhoudsplan te maken.

 

Mogelijkheden

Met Westfriese werklust en een “no-nonsense mentaliteit” voeren wij alles uit op gebied van tuinen. Wij hebben ruimschoots ervaring en kennis in ons vakgebied voor:

• ontwerp en aanleg
• (sier)bestrating, beregening, verlichting, beplanting
• houten schuttingen, tuinhekken
• veranda’s, tuinhuisjes
• vlonders, damwanden, beschoeïngen
• onderhoud


Wilt u direct meer weten? Wij staan u graag te woord.