Bedrijfstuinen

vanlangen_bedrijfstuinen

 

Uw bedrijf is uw trots, uw erf de onze

 

Functionaliteit en uitstraling

Een bedrijventerrein is heel anders dan een particuliere tuin. Het erf vormt in eerste instantie een deel van uw productiemiddelen. Het moet functioneel zijn zodat werknemers, klanten en bezoekers zich welkom voelen. Het moet een aanvulling zijn op uw pand en logisch in ontwerp zijn. Een verzorgd erf met duidelijke oprit, parkeerplaatsen, afrasteringen, kantopsluitingen en beschoeiingen aangevuld met verzorgd groen vormt de uitgestoken hand van uw bedrijf.

 

Werkwijze

Ook voor bedrijven geldt dat allerhande klussen rondom uw bedrijf bij ons in goede handen zijn. Het werk wordt netjes vooraf met de klant besproken. Een ontwerp wat aansluit bij de wensen wordt gemaakt en daar wordt een offerte op gebaseerd. Het realiseren van de klus geschiedt met professioneel materieel waardoor de overlast voor het bedrijf tot een minimum wordt beperkt. Wij begrijpen dat uw bedrijf gewoon door moet gaan met waar het goed in is.

 

Onderhoud

Je ziet het helaas vaak gebeuren. Nadat het erf met veel zorg is ingericht, en de bloemen van de feestelijke opening allang verwelkt zijn, slaat de vergetelheid toe. Het onderhoud wordt vaak vergeten want het hoort eigenlijk bij niemand in de werkomschrijving. Planmatig onderhoud door professionals is vaak nog goedkoper dan het opknappen van verloedering. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw erf de aandacht krijgt die het verdient. Waardoor uw medewerkers zich kunnen concentreren op de taken waar ze goed in zijn.

Kortom…wij maken wat u wilt, en kunnen u adviseren als u niet precies weet wát u wilt!


Wilt u direct meer weten? Wij staan u graag te woord.