Een nieuwe tuin

vanlangen_nieuwetuin

De helpende hand, voor de gewone mens

In Nederland wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan de woning en het erf daar omheen. Woon-, klus- en tuinprogramma’s op televisie laten de mooiste creaties zien. Handige “mannetjes” met goed gereedschap doen alsof het allemaal een koud kunstje is, maar gewoon werkende mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Deze mensen willen wij graag van dienst zijn bij het realiseren van hun wensen.
 

Mogelijkheden

Met Westfriese werklust en een “no-nonsense mentaliteit” voeren wij alles uit op gebied van tuinen. Wij hebben ruimschoots ervaring en kennis in ons vakgebied voor:

1. ontwerp en aanleg
2. (sier)bestrating, beregening, verlichting, beplanting
3. houten schuttingen, tuinhekken
4. veranda’s, tuinhuisjes
5. vlonders, damwanden, beschoeïngen
6. onderhoud

vanlangen_ontwerp_aanleg

1. Ontwerp en aanleg

Het plan voor een nieuwe tuin of nieuw element in de tuin wordt altijd ter plekke met de klant besproken. Dat is altijd een belangrijk moment. De opdrachtgever leert de man achter Van Langen Dienstverlening kennen en vice versa. De ruimte en mogelijkheden worden helder. Maar ook de onmogelijkheden. Soms is het nog van belang om in het ontwerp te sturen. Omdat Van Langen Dienstverlening de aanleg van de tuin volledig in eigen beheer verzorgd kan het na goedkeuring van de offerte snel gaan.

 

vanlangen_sierbestrating

2. (Sier)bestrating, beregening, verlichting, beplanting

Zomaar wat opties die een mens zich kan wensen. Ongeveer alles kunnen wij voor u verzorgen. Wij leveren de materialen en zorgen voor het uitgraven en nabewerking. Eigenlijk kunt u er gewoon bij komen zitten en kijken hoe uw nieuwe tuin tot leven komt. Wilt u na de aanleg zelf de beplanting realiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

vanlangen_houtenschuttingen

3. Houten schuttingen, tuinhekken

Soms schakelt men ons in voor alleen het vervangen van de schutting of tuinhek. Maar de schutting kan ook onderdeel uitmaken van een volledig nieuwe tuin. Ook hier geldt dat alles mogelijk is. Wij gaan graag met u om tafel om te laten zien wat er zoal mooi en praktisch is. Heeft u zelf een idee? Schroom niet en vraag gerust naar ons advies.

 

vanlangen_veranda1

4. Veranda’s, tuinhuisjes

Eén van ons specialisme is de bouw van een veranda of tuinhuis. Vele klanten hebben we al met een blij gezicht gezien tijdens de oplevering van weer zo’n wonderbaarlijk bijgebouw. En het hoeft nog niet eens altijd zoveel te kosten. Denkt u er ook over om meer van uw tuin te genieten bij regenachtig of juist te warm zomerweer maar u bent er nog niet uit wat u wilt? Er zijn 1001 mogelijkheden, daar zit vast ook iets voor u tussen. Van Langen Dienstverlening denkt graag met u mee.

 

vanlangen_vlonder

5. Vlonders, damwanden, beschoeïngen

Een ander specialisme van Van Langen Dienstverlening is de aanleg van beschoeïngen. Een compleet nieuwe aanleg of renovatiewerk, dankzij onze ervaringen uit de praktijk voeren wij de gewenste klus met gemak uit. Wij hebben het geschikte materieel voor een vakkundige uitvoering. Wilt u een bijbehorende vlonder en/of damwand in uw tuin, het behoort allemaal tot ons dienstenpakket.

 

6. Onderhoud

Indien u zelf geen tijd of zin heeft om de tuin te onderhouden kunt u ook bij ons terecht voor een gedegen onderhoudsplan.


Wilt u direct meer weten? Wij staan u graag te woord.